Mobilný drevodom

09:00 Gabriel 0 Comments

mobilný,drevo,dom,prirodne materialy, ekologia,permakultura

ENG inside: Mal som to šťastie byť minulý utorok na akcii TUTOVKA: O mobilnom drevodome. Prednáška bola živá , plná fotiek, osobných zážitkov, pocitov. To všetko vďaka povahe prednášajúcich. Bol to mladý párik Jan(či)+Zuzka. Obidvaja veselí, plný elánu do života, dobrých nápadov a odhodlanosti tie nápady aj zrealizovať .



Rozhodli sa  ísť si po svojom. Mesiace dobrovoľníčili na Novom Zélande, zaujímajú sa o permakultúru, žijú ekologicky a píšu si svoj blog  .  Rád by som sa tu rozpisoval aj o ich drevodomčeku ,lebo to vo mne zanechalo veľa pozitívneho . Pekný vzhľad, otvorený interiér , veľa prírodného materiálu ....
No ale nechajme opis domčeku a príbehu okolo neho pre obyvateľov drevodomu.
Je to blog, ktorý stoji za to navštíviť.
_________________________________________________________________________________


I had the luck to visit one event about a mobile woodhouse. The presentation was very dynamic, full of photos, personal experiences, feelings. That all was possible, because of the personality of the speakers. They were a young couple. Both of them very happy, full of energy, good ideas and strongmindedness.
They decided to go their own way. They were at New Zeeland for months like volunteers, they constantly learn about permaculture and write a blog. And what about their woodhouse? Very lovely , playful, lot of organic material... But I let the description of this house for the habitants .
mobilný,drevo,dom,prirodne materialy, ekologia,permakultura, interier
(fotky/photos : http://lifereset.sk/)
podpis,gabko,gaborko,szűcs gábor, gabriel szűcs

0 komentárov: