Seriál: Jeden nábytok, tri dizajny - Series: One furniture, three designs

06:57 Veronika Rajničová 1 Comments

ENG VERSION INSIDE: Pred tým ako vás zahrnieme dojmami z Berlína, som sa rozhodla ukázať vám niektoré z mojich návrhov, ktoré vo voĺnom čase tvorím. Vybrala som si jednu sedačku od slovenského výrobcu a vytvorila interiér s pomocou svetových značiek dostupných online. Ako základ prvého štýlu som použila výraznú taliansku tapetu na celú stenu. Vybraťdoplnky tak aby neprebíjali už aj tak silnú kombináciu farebnej sedačky a do očí bijúceho pozadia nebolo jednoduché. Nakoniec som sa rozhodla pre voľbu čiernej a zlatej, ktorá dopĺňa pastelovú modrú a tmavšie, rustikálne pôsobiace drevo. 
__________________________________________________________________

Before sharing Berlin experience with you, I decided to bring up some of my free-time made designs. I´ve chosen one couch from a slovakian furniture company to create an interior, together with world-know brands, which are available online. As a cornerstone for the first design I´ve covered one wall with significant italian wallpaper. Choosing the right accessory which would match the outstanding combination of pastel blue couch and eye-catching background wasn´t easy-peasy. At last I decided for the combination of classy black and gold with rustic wood.


Svoje urobila zlatá lampa v tvare včelieho plástu a konferenčný stolík, ktorý pripomína lodný kufor. Tu je zoznam všetkých použitých produktov. Páčila by sa vám takáto obývačka?

              __________________________________________________________________

Golden lamp in the shape of honeycomb and quirky coffee table reminding old trunk also play a role in this look. Here´s the list of all products I used. Would you like to have a living-room like this? 






1 comment:

  1. hello ,

    we can offer you original oriental items
    take a look on https://moroccohandmade.com/moroccan-lamps.html

    ReplyDelete